dissabte, 16 de maig del 2009

6. -Manchester United-RCD.Espanyol 02/08/08 partit d'homenatge a Solskjaer (1-0)











-Cristiano Ronaldo i Tamudo no van jugar el partit d'homenatge a Solskjaer.



-La rebuda del Manchester als aficionats de l'Espanyol va ser emotiva, abans de començar el partit, van posar el cant de la Montserrat Caballé i Mercuri "Barcelona" A la mitja part del partit va tornar a sonar. A tots s'els posar la pell de gallina.

-Manchester United, equip de Champions. Manchester campió d'Europa 2008, va ser la segona copa. La primera la va guanyar al Camp Nou a Barcelona el 1999, contra el Bayern de Munich. El jugador aixecant la copa de la Champions.
































































































-L'episodi
més recordat del jugador va ser la final de la Champions el 1999, va marcar el gol de la victòria en temps de descompte 2-1.

























-Jarque com a capità de l'Espanyol, va intercanviar el banderí amb Solskjaer, capità del Manchester. Al seu costat el seus fills, faltava el petit de mesos.









-L'Espanyol va jugar amb el Manchester United, un partit d'homenatge al jugador noruec Ole Gunnar Solskjaer. El jugador havia anunciat la seva retirada.









-Va ser un homenatge emotiu, el seu entrenador Alex Fergusson, li va entregar un obsequi que representava un jugador de cada equip Manchester-Espanyol, com es pot veure a la foto.
El jugador amb els seus tres fills va donar un tomb per tot el camp. Old Trafford, estava ple, tothom aplaudin. Hi va haver una gran festa a l'escenari del "Teatro de los sueños." Tots en guardem un bon record. L'estadi d'Old Trafford, es la referència de l'estadi Cornellà-Prat.




-Alex Fergusson, Daniel Jarque i Ole Gunnar Solskjaer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada