divendres, 15 de maig del 2009

2. Final de la Copa del rei 2006 Espanyol-Saragossa 4-1





Viatge a Madrid. Final de la copa 2006
-Més de 25 mil pericos es van aplegar a Madrid, pels carres dominava el color blan-i blau. Vàrem anar a la Puerta del Sol, Plaza Mayor, Catedral de la Almudena i Palau reial. Amb el Metro cap a la Castellana a les torres Picasso, on hi havia la carpa de l'Espanyol i després al Bernabeu.

L'expedició de l'Aleixar va anar a Madrid amb la Penya Blanc-Blava de Reus i comarca. El viatge una mica llarg amb autocar, però valgué la pena. El grup aleixarenc estava format per: Antonio, Màrius, Montserrat, Joan, Alba, Antoni, Xavier, Jordi, Mireia i Joan Torres. Jordi Gispert de Reus i Eduard Cabré de La Selva del Camp.

-L'Espanyol va guanyar la quarta copa del rei a l'Estadi Santiago Bernabeu de Madrid, contra el Saragossa. Els gols els van fer, Tamudo al minut dos de falta d'Iván De la Peña que la tirà al pal, el segon Lluís García, el tercer Ferran Corominas i el quart el tornà a fer Lluís. El gol del Saragossa el va fer Ewerton, un any més tard va jugar a la plantilla de l'Espanyol.

-En el segle XXI l'Espanyol a guanyat dues copes del rei, una a Mestalla (València) contra l'Atlético de Madrid per 2-1, i l'altra al Santiago Bernabeu (Madrid) contra el Saragossa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada